13 Ianuarie 2012


Draga Domnule, draga Doamna:

Va confirm prin prezenta scrisoare ca sotia mea C., in virsta de 28 de ani, face tratament in clinica doamnei Zinaida Stoenescu din 25 Octombrie 2011.

Sotia mea a fost admisa in clinica dnei Zinaida cu probleme medicale acute si cronice care au cauzat dificultati de respiratie si nutritie, tulburari metabolice si ale sistemului imunitar (cu infectii recurente ale pielii si inceput de paradontoza), tranzit intestinal alterat, tulburari de memorie si concentrare, marcata pierdere in greutate (9 kilograme in ultimele 3 luni). C. are un istoric medical de osteomielita cronica, ce a necesitat 5 interventii chirurgicale urmand multiple cursuri de antibiotice pe termen lung (ultimul a avut o durata de 30 de luni) care au produs o variata paleta de efecte adverse.

Primele 2 luni de tratament au reprezentat o perioada foarte anevoioasa si pot spune in retrospectie ca rabdarea dnei Zinaida a fost providentiala. A fost echivalata de perseverenta sotiei mele care a avut incredere totala in virtutile terapeutice ale dnei Zinaida Stoenescu.

Ca medic am avut prilejul de a observa indeaproape tratamentele dnei Zinaida. Acest fapt m-a facut sa remarc doua lucruri importante din punctul de vedere al medicului de spital, al omului care isi petrece majoritatea timpului printre pacienti aflati in suferinta. In primul rind dna Zinaida are o capacitate terapeutica speciala, de a diagnostica cu mare precizie chiar si acolo unde analizele nu sunt concludente (am fost martorul unor cazuri in care investigatiile ulterioare au confirmat punctul doamnei de vedere) si apoi de a trata chiar si conditii medicale „iremediabile” - cancere, leucemii, boli cronice cum ar fi spondilita anchilopoetica, boli ale sistemului nervos (dna Zinaida are o baza de date ce poate fi studiata precum si foarte multe testimoniale). In al doilea rind am fost puternic impresionat de rezultatele tratamentului, atat din punct de vedere al eficacitatii si calitatii cat si al duratei de timp in raport cu gravitatea problemei – notabil este ca marea parte a pacientilor gravi ce vin in mainile doamnei, sunt suferinzi de boli terminale si se prezinta in ultima faza, atunci cand medicii nu le mai ofera absolut nici o sansa. Si tocmai acest lucru mi-a convertit „neincrederea” inerenta profesiei mele si m-a fortat sa aprofundez intr-o noua paradigma experienta vindecarii .

Din aceste motive nu pot decit sa recomand pacientilor sa isi foloseasca propria judecata pentru a masura rezultatele si progresul tratamentului. Personal recomand celor neincrezatori sau aflati in criza de timp sa nu ezite si sa o cunoasca pe dna Zinaida.

Daca veti dori informatii suplimentare, va stau la dizpozitie pe adresa personala de email: andifratila@gmail.com.

Va rog sa tratati aceste informatii ca fiind confidentiale, publicarea lor nefiind permisa fara autorizatia mea.

Cu stima,

Dr Andi Fratila

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu